NYHETER

Inspelning från Årsstämman 2021 kan nu ses och ligger under fliken Mer och Nyheter för Ägare.

Utrikesdepartementet i Spanien meddelar att resenärer som är fullt vaccinerade sedan 14 dagar tillbaka före sin resa till Spanien inte behöver ett högst 72 timmar negativt PCR-test. Beslutet gäller från måndag den 7 juni. Uppgifterna om att du är fullvaccinerad skriver du in i det digitala hälsoprotokollet/hälsodeklaration.

Köpcenter i Marbella, Fuengirola, Estepona, Benalmádena, Torremolinos och Nerja kan från nu hålla söndagsöppet fram till 30 september. Det gäller så kallade "turistkommuner" som i år kan hålla söndagsöppet en månad tidigare jämfört med ifjol. Det har regionregeringen meddelat.
Beslutet gynnar köpcentrum som Miramar i Fuengirola, La Cañada och El...

Inte sedan augusti 2020 har Spanien registrerat så lågt incidenstal över smittade sett till en tvåveckorsperiod. När incidenstalet presenterades under gårdagen låg det på 126,30 fall vilket är den lägsta siffran sedan 17 augusti. Bland regionerna är det endast Baskien som ligger över incidenstalet 200, eller mer exakt 207.Tre regioner redovisar ett...

Spaniens besked på fredagen med att fullvaccinerade personer inte krävs på PCR-test vid inresa till Spanien från 7 juni gäller även svenskar. Vilken typ av intyg som kommer att krävas är ännu inte klart eftersom "Covidintyg - digitala gröna intyg" som det heter officiellt gäller från den 1 juli.

I år lika som i fjol är det viktigt att de delägare som inte vill eller kan delta i Årsstämman använder fullmakt för att göra sin röst hörd. Fullmakt kan ges till antingen närvarande fullmaktshavare eller skickas in till styrelsens representant. Mer information finns i tidigare utsända handlingar eller i dagens mail.

Kallelsen till Årsstämma avseeende 2020 är nu utskickad. Ytterligare viktig information finns under Mer och För ägare i Nyhetsfliken.

Här följer en kortfattad sammanställning av vad som generellt gäller från 9 maj. Observera att det kan förekomma lokala och regionala bestämmelser.
RÖRLIGHET
Nu kan du resa ut ur Andalusien. Endast vissa städer har begränsningar. Se internet
www.mapacovid.es
INGET UTEGÅNGSFÖRBUD PÅ NATTEN
Du behöver inte vara hemma vid en viss tidpunkt.
ÖPPETTIDER FÖR...

Det första etappmålet för att vaccinera 70 procent av den spanska befolkningen till slutet av augusti har just uppnåtts.

DIN TITEL