NYHETER


Efter 700 dagar med obligatoriskt munskyddskrav inomhus så har nu kravet tagits bort på de flesta ställen i Spanien, men det finns undantag.

Till glädje för sydsvenskar ökar utbudet och konkurrensen i sommar när det spanska lågprisflygbolaget Vueling börjar med direktflyg mellan Köpenhamn och Málaga. Totalt blir det direktflyg till 24 destinationer från Málaga.
Vueling presenterade sitt sommarprogram vid den avslutande turistmässan Fitur i Madrid. London-Gatwick blir den stora satsningen...

19.01.2022

Visserligen har den preliminära inflationssiffran för december skrivits ned med 0,2 procentenheter, men den årliga siffran hamnade ändå på 6,5 procent. Till skillnad mot i de flesta andra EU-länderna steg inflationen ytterligare i Spanien i december. Endast de baltiska länderna noterade 2021 en högre inflation, med Estland i topp med 12,0 procent,...

Spaniens hälsovårdsminister Carolina Darias varslar om att påbudet på munskydd i offentliga lokaler och även vid folksamlingar utomhus kommer att bestå en bit in i nästa år.

Birdie Vinos har öppnat butik vid Centro Plaza. Har ett brett utbud på viner från förutom Spanien även från Italien och Frankrike.

Alla som reser till Spanien måste ha fyllt i en hälsodeklaration minst 48 timmar före ankomst till destinationen. Vilken man fyller i på webben: https://www.spth.gob.es Efter att ha fyllt i deklarationen får man en QR-kod som man sedan visar upp vid ankomst till Spanien

Ansamlingar av maneter har registrerats tidigt denna sommar på ett flertal stränder på Costa del Sol och enligt experter finns risk för att det kan bli ovanligt många maneter i år.

Årsmötet i FAM genomfördes på ett bra sätt 4 juni! Glädjande var att många aktieägare kom till tals och gav sina synpunkter och tankar under mötet. Självklart hoppas vi att ännu fler aktieägare kommer på nästa stämma.

Det pågår som vanligt en del arbeten både inom Comunidaderna som i våra lägenheter. Förutom allmänna arbeten i trädgården ska trädet vid Casa 12, som berör lägenheterna Olle och Patrik ansas. Utöver det kommer nya solstolar vid poolerna anskaffas.


Efter 700 dagar med obligatoriskt munskyddskrav inomhus så har nu kravet tagits bort på de flesta ställen i Spanien, men det finns undantag.

DIN TITEL