NYHETER

Nu har hissbolaget meddelat att renoveringen av hissen i Casa 10 kommer att genomföras en vecka senare än planerat. Det innebär att renoveringen kommer att pågå från den 25:e november till den 20:e december.

Hej, och välkommen till vår nya hemsida. Målet med den nya hemsidan har varit att förenkla för våra ägare och hyresgäster, behålla de funktioner som skapar värde och samtidigt förenkla administrationen av hemsidan. Hoppas ni gillar den! All feedback mottages tacksamt, enklast genom att skicka ett e-postmeddelande till info@andaluciadelmar.se

Low season for golf starts in June . Take advantage and play your favorite courses at reduced rates June, July and August.

Fakturorna för den första inbetalningen för 2024 är nu på väg till alla ägare. Om du inte har fått fakturan/fakturorna inom de närmaste dagarna så kolla din skräppost.

Ägare som planerar komma ned under perioden juli - augusti 2023, skickas inte ankomstanmälan MINST 3 veckor före ankomst till NAM-kontoret, kan ni inte räkna med tillgång till bil.

Vi vill uppmuntra våra ägare och andra besökare att titta på denna reseförsäkring, den är till stor hjälp om olyckan är framme och man behöver sjukvård på plats, man får även hjälp med att organisera returresa och extra övernattning om så behövs.

DIN TITEL