Om Fastighetsaktiebolagen Andalucia del Mar

Lägenheter med hög standard

Bostadskomplexet Andalucia del Mar består av 197 lägenheter fördelade på fem stycken 5 eller 6 våningshus med hiss och porttelefon samt tre villor och bildar tillsammans två samfälligheter (comunidades ). De två östra husen är Comunidad 1 och de två västra husen, det norra huset samt de tre villorna är Comunidad 2. 28 av dessa lägenheter ingår i FAM-gruppen. I uppgångarna (casas) 1-4 ligger de på våningarna 2-4 och i uppgångarna (casas) 9-14 ligger de på våningarna 2-6.

Klicka på en lägenhet i listan Alla lägenheter nedan för information, foton och planlösning.

Samtliga 28 lägenheter inom FAM-gruppen är av mycket hög standard. De är mellan 113 och143 kvm och består av ett rymligt vardagsrum med soffgrupp och matsalsmöbel, kök, två sovrum med tillhörande badrum (ett med badkar och ett med dusch) och är fullt möblerade. I utrustningen ingår klimatanläggning, wifi, satellit-TV och disk-och tvättmaskin. Varje lägenhet har minst två balkonger; en med sol och en med skugga morgon och kväll och med utsikt över Medelhavet eller Sierra Nevadas bergstoppar. Det finns tio olika lägenhetstyper att välja mellan. 

Till aktieägarnas förfogande står också en bil som är parkerad på garageplats tillhörande respektive lägenhet, och i källaren finns förråd för förvaring av t.ex. golfutrustning. Comunidaderna ansvarar för skötsel av trädgård och pooler samt vaktpersonal som patrullerar området dygnet runt.

FAM-gruppens servicebolag, Nordic Andalucia Management S.L., NAM, har sitt servicekontor i Casa 7 lägenhet 016. På kontoret finns även böcker för utlåning och möjlighet att utnyttja dator. Dagstidningar som eftersänts hit, kan hämtas hos vakten vid infarten vardagar samma dags kväll, lör- och helgdagar påföljande vardag.

Klicka på hur kommer man hit för reseinformation och på Bytesdagar för information om vilka datum som gäller i år.