NYHETER

Inte sedan augusti 2020 har Spanien registrerat så lågt incidenstal över smittade sett till en tvåveckorsperiod. När incidenstalet presenterades under gårdagen låg det på 126,30 fall vilket är den lägsta siffran sedan 17 augusti. Bland regionerna är det endast Baskien som ligger över incidenstalet 200, eller mer exakt 207.Tre regioner redovisar ett...

Spaniens besked på fredagen med att fullvaccinerade personer inte krävs på PCR-test vid inresa till Spanien från 7 juni gäller även svenskar. Vilken typ av intyg som kommer att krävas är ännu inte klart eftersom "Covidintyg - digitala gröna intyg" som det heter officiellt gäller från den 1 juli.

I år lika som i fjol är det viktigt att de delägare som inte vill eller kan delta i Årsstämman använder fullmakt för att göra sin röst hörd. Fullmakt kan ges till antingen närvarande fullmaktshavare eller skickas in till styrelsens representant. Mer information finns i tidigare utsända handlingar eller i dagens mail.

Kallelsen till Årsstämma avseeende 2020 är nu utskickad. Ytterligare viktig information finns under Mer och För ägare i Nyhetsfliken.

Här följer en kortfattad sammanställning av vad som generellt gäller från 9 maj. Observera att det kan förekomma lokala och regionala bestämmelser.
RÖRLIGHET
Nu kan du resa ut ur Andalusien. Endast vissa städer har begränsningar. Se internet
www.mapacovid.es
INGET UTEGÅNGSFÖRBUD PÅ NATTEN
Du behöver inte vara hemma vid en viss tidpunkt.
ÖPPETTIDER FÖR...

Det första etappmålet för att vaccinera 70 procent av den spanska befolkningen till slutet av augusti har just uppnåtts.

Andalusien befinner sig strax under gränsen för att betraktas som extrem riskzon som går vid incidenstalet 250 smittade per 100.000 invånare de senaste 14 dagarna. När fredagens uppdatering kom ligger regionen på incidenstalet 249,1 fall, visar siffror från IECA (Instituto de Estadística y Cartografía de Andalucía) som nyhetsbyrån Europa Press...

Low season for golf starts in June . Take advantage and play your favorite courses at reduced rates June, July and August.

Fakturorna för den första inbetalningen för 2024 är nu på väg till alla ägare. Om du inte har fått fakturan/fakturorna inom de närmaste dagarna så kolla din skräppost.

Ägare som planerar komma ned under perioden juli - augusti 2023, skickas inte ankomstanmälan MINST 3 veckor före ankomst till NAM-kontoret, kan ni inte räkna med tillgång till bil.

Vi vill uppmuntra våra ägare och andra besökare att titta på denna reseförsäkring, den är till stor hjälp om olyckan är framme och man behöver sjukvård på plats, man får även hjälp med att organisera returresa och extra övernattning om så behövs.

DIN TITEL